Maltatge d'ordi ecològic
Jornada tècnica
Manresa, dimarts 10 de desembre de 2019
______________________________________________________________________________________________

Programa:

 9.30 h Inscripcions i lliurament de la documentació

10.00 h Presentació de la Jornada
Sra. Laura Magem, Escola Agrària de Manresa.

10.15 h Producció de malta amb ordi local ecològic de manera artesanal
i sostenible.
Sr. Pere-Joan Cardona, director tècnic de Sallavinera de Maltes

11.45 h Pausa

12.15 h Experiències en la producció de malta ecològica a petita escala.
Cercle tancat de producció de cervesa artesana ecològica.
Sra. Quiònia Pujol, biòloga, agricultora i copropietària de la
Granja Cervesera Lo Vilot

13.45 h Cloenda de la Jornada
Sra. Laura Magem, Escola Agrària de Manresa.


Lloc de realització:

Escola Agrària de Manresa
Av Universitària, 4-6 (edifici FUB)
08242  MANRESA



Organització:

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació


Sign in to Google to save your progress. Learn more
DNI *
Nom *
1r Cognom *
2n Cognom
Correu electrònic *
Informació sobre protecció de dades:
Identificació del tractament: Dades de persones organitzadores, assistents i ponents del Pla Anual de Transferència Tecnològica.

Responsable del tractament: Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614, 08007 Barcelona; tel. 93.304.67.76; dg06.daam@gencat.cat).

Finalitat: Disposar de dades personals de persones organitzadores, assistents i ponents del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) per a fer-ne el seguiment i l’emissió de certificats d’assistència i de ponència i per a la divulgació d’activitats de formació, transferència de coneixement i informació organitzades o recolzades pel DARP.

Legitimació: Llei 18/2001, de 31 de desembre, d’orientació agrària (DOGC núm. 3549 de 09.01.2002)
Per a poder realitzar la finalitat determinada, serà necessari el consentiment de les persones a les que vagin dirigides el seguiment i l’emissió de certificats d’assistència i de ponència i per a la divulgació d’activitats de formació, transferència de coneixement i informació organitzades o recolzades pel DARP.

Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis de retirada, trasllat, dipòsit, consulta i destrucció de documentació administrativa.
Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitar-ne la limitació de les dades davant la Subdirecció General de Transferència i Innovació Agroalimentària (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614, 08007 Barcelona; tel. 93.304.67.76; dg06.daam@gencat.cat).

Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiva  del tractament de dades de caràcter personal al següent enllaç (http://agricultura.gencat.cat/ca/departament/proteccio-dades/informacio-detallada-tractaments/).

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy